Private lease is meer dan alleen maar luxe

Datum:

Heb jij je auto verkocht in de tijd dat je alleen nog maar aan het thuiswerken dacht? Dan ben je niet de enige. Nu de kantoren weer open gaan en mensen weer een aantal dagen per week achter hun bureau schuiven is het ineens weer relevant om wel een auto te hebben. Maar ja, wie heeft er nu zomaar even het geld voor een nieuwe auto op zijn rekening staan? Een betere oplossing is dan om gebruik te maken van private lease. Met private lease krijg je een volledig nieuwe auto bij jou thuis afgeleverd. Je kunt daar prima de kilometers mee maken die nodig zijn en nog wat extra ook.

De grote voordelen van private lease

Het grootste voordeel van private lease is dat je precies weet wat je iedere maand moet betalen om in de auto te rijden. Alles is immers inbegrepen. Van de verzekeringen tot de wegenbelasting, de pechhulp en natuurlijk het onderhoud. Je hoeft zelf alleen nog maar te tanken of je auto te laden bij een laadpunt. Want ja, private lease kan ook met een volledig elektrische auto. Je weet dus iedere maand precies wat je moet betalen én je weet ook precies hoe lang de looptijd van je leaseovereenkomst is. Geen addertjes onder het gras, geen rare verrassingen achteraf.

Kan ik ook een gebruikte auto leasen?

Meestal valt een gebruikte auto onder financial lease, maar je kunt ook kiezen voor private occasion lease. Je least dan een gebruikte auto voor een zeer aantrekkelijke prijs per maand. Ook hier weet je precies waar je iedere maand aan toe bent. Er is wel een verschil. Voor je voor het eerst in de auto stapt is het van belang om contact op te nemen met de schadecontroleur. Zo worden al aanwezige kleine schades als krasjes en hier en daar een deukje jou later niet aangerekend. Is dat geregeld? Dan kun je ook in een occasion nog heel veel veilige kilometers maken.

Leasen is wel zo gemakkelijk

Je hoeft immers nergens anders aan te denken dan aan het maken van kilometers en een tankbeurt zo hier en daar. Het onderhoud wordt voor je geregeld en als het onverhoopt echt mis gaat, dan staat er vervangend vervoer voor je klaar. Je kunt met privé leasen onbezorgd rijden en zo weer aanwezig zijn op je werk, de sportclub en dat vakantietripje met vrienden. Je hebt immers gewoon een auto voor de deur staan. Dat is pas een fijn gevoel!

Blog delen:

Voor jou?

Meer van dit
Gerelateerd

Hoe kan gehoorverlies onopgemerkt sociale relaties beïnvloeden?

Gehoorverlies kan sluipend zijn, en vaak merken mensen niet...

Ontdek de wonderen van verschillende detox sappen voor je gezondheid

Ben je op zoek naar een natuurlijke en gezonde...

Neem voor je kind een kinderkoffer mee op reis

Reizen met kinderen kan een spannende en uitdagende ervaring...

Ontdek de wereld van heerlijke kruiden online: smaakexplosies gegarandeerd!

De culinaire wereld is een schatkamer vol smaken en...