Waar kun je een tweedehands traplift huren?

Datum:

Het lijkt erop dat steeds meer mensen een lift in huis willen. Een lift in huis geeft je wat extra vrijheid en comfort. Je bent niet afhankelijk van de trappen en je kunt gemakkelijker boodschappen naar boven brengen. Ook als je minder mobiel bent, is een lift in huis een uitkomst. Ouderdom is een belangrijke factor in het ontstaan van mobiliteitsproblemen. Het risico op problemen neemt met de leeftijd toe. Dit komt doordat het lichaam minder goed functioneert en de spieren, gewrichten en botten minder sterk zijn. Maar ook jongeren hebben soms te maken met mobiliteitsproblemen. 

Het is dan ook niet verwonderlijk dat trapliften steeds meer zijn terug te zien in veel huishoudens. Het zorgt ervoor dat mensen die moeilijk ter been zijn zichzelf makkelijker kunnen verplaatsen. Een tweedehands traplift is milieuvriendelijk en goedkoop. Zeker in combinatie met een Wmo-vergoeding, wordt het steeds toegankelijker om een tweedehands traplift in huis te laten installeren. Je kunt tegenwoordig zelfs ook een tweedehands traplift huren. Maar welke Wmo-vergoedingen zijn er? En waar kun je een goede tweedehands traplift huren? In deze blog geven we uitgebreid antwoord op deze vragen. 

Twee verschillende soorten Wmo-vergoedingen

Op zoek naar traplift wmo? Bij een special Wmo-loket kun een traplift vergoeding aanvragen. Vervolgens wordt de aanvraag door de gemeente beoordeeld. Een Wmo-consultent komt vervolgens bij je thuis voor een kennismakingsgesprek. Na het gesprek krijg je te horen of de aanvraag wordt goedgekeurd of wordt afgewezen. Mocht je kunnen beschikken over een Wmo-vergoeding, dan kunnen we deze opdelen in twee categorieën. Je kunt beschikken over een Wmo-vergoeding in natura of een Wmo-vergoeding via het persoonsgebonden budget. Bij een Wmo-vergoeding in natura bepaalt de gemeente de leverancier, kleur en het model, en bij een Wmo-vergoeding via het persoonsgebonden budget kun je dit volledig zelf bepalen. 

Waar kun je een tweedehands traplift huren?

Een traplift huren doe je eenvoudig en goedkoop bij 123Trapliften. Het kan tenslotte soms voorkomen dat je een tweedehands traplift maar tijdelijk nodig hebt. Maar wat kost het eigenlijk? Een tweedehands traplift huren kan al vanaf €70,- per maand. Aan het einde van het huurcontract, wordt de traplift netjes en kosteloos gedemonteerd. Hierdoor kun je er altijd vanuit gaan dat je de kosten laag houdt. 

123Trapliften heeft een breed aanbod aan verschillende soorten tweedehands trapliften beschikbaar. Tweedehands trapliften zijn goedkoop en milieuvriendelijk. Bovendien heeft 123Trapliften tweedehands trapliften van de beste merken!  Kies bijvoorbeeld voor een ThyssenKrupp Levant, of ga voor een Otolift Parallel. De mogelijkheden bij 123Trapliften zijn oneindig.

Blog delen:

Voor jou?

Meer van dit
Gerelateerd

Warmtepompen: een duurzame investering

Het is misschien een term die je al...

Drie tips voor een snelle woonkamer make-over

Ben jij de inrichting of uitstraling van je woonkamer...

Jouw gids voor het kopen van de beste opentrapprofielen

De trap is een essentieel onderdeel van elk huis....

Ontdek de voordelen van jinko zonnepanelen voor je huis

Hallo daar! Wist je dat zonnepanelen een geweldige manier...