Rvs op maat

Datum:

Wanneer je rvs op maat wil dan ben je hier op het juiste adres. Het gebruik van rvs is altijd een goede keuze, omdat rvs bekend staat om zijn roestvastheid. In het metaal zit een legering van roestvast staal, ook wel inox genoemd, en is daardoor in vele verschillende omgevingen bestand tegen corrosie. Omdat roestvast staal een hoge hardheid en sterkte heeft is het nogal lastig om te bewerken en dat luistert dan ook heel nauw. Gelukkig is daar specialistische apparatuur voor die jouw rvs op maat kan maken. Zo krijg je je plaat precies terug op de door jouw ingevoerde maten. En heb je rvs plaat- of buismateriaal dat moet gedijen in zoute of zure omgevingen? Ook dan ben je hier aan het juiste adres voor je rvs op maat.

Koper plaat bewerken

Ook voor het koper plaat bewerken ben je hier aan het goede adres. Je noemt koper ook wel messing. Dat is een metaalsoort met een legering van koper en zink en dat maakt het ook direct een harde metaalsoort. Deze messing wordt vaak gebruikt voor sieronderdelen omdat het een mooie goudgele kleur heeft. Naast sieronderdelen kun je er ook alledaagse gebruiksvoorwerpen mee ontwerpen. Messing is op zich een wat makkelijker soort metaal om te bewerken, maar je hebt daar wel de juiste apparatuur voor nodig. Je kunt je messing laten bewerken door lasersnijden. Met behulp van een laser kun je je koper plaat bewerken tot een perfect eindproduct. Door het invoeren van de aangegeven maten in de machine zorgt deze ervoor dat je een prachtig messing product krijgt. Andere voordelen van een koper plaat bewerken zijn:

  • Mogelijkheid tot lassen met alle gangbare lasmethoden voor messing;
  • goede vormbaarheid;
  • houdt bacteriën tegen;
  • makkelijk te onderhouden;
  • roest niet.

Vragen of een offerte aanvragen

Wanneer je enthousiast bent geworden om van je rvs, messing plaat of buis een mooi product te maken door middel van bijvoorbeeld lasersnijden dan kun je direct een offerte aanvragen via de website van een metaalbewerker. Binnen korte tijd na het versturen van je gegevens heb je de offerte al binnen en kan er aan de slag worden gegaan met jouw order. Heb je vragen over alle mogelijkheden of bijvoorbeeld over de kosten? De meeste metaalbewerkers staan je graag te woord. Ook is het vaak mogelijk je bestelling te volgen via een online portal.

Blog delen:

Voor jou?

Meer van dit
Gerelateerd

Inspiratie voor relatiegeschenken

Heb jij een liefdevolle partner? Dan is het natuurlijk...

Eufy beveiligingscamera’s

Veiligheid is een fundamentele behoefte voor iedereen, vooral als...

Een houten gevel: duurzaam, esthetisch en een moderne keuze

Een houten gevel kan een geweldige keuze zijn voor...

Producten verzenden: een stapsgewijze aanpak

Het verzenden van producten is een essentieel onderdeel van...