Op een camping Frankrijk kom je helemaal tot rust!

Datum:

Frankrijk is nog steeds een favoriet vakantieland. Het land is groot en er is veel te beleven én het weer is er, over het algemeen, heerlijk. Daarbij kun je er heerlijk eten en is er voldoende vertier. En dus kiezen veel mensen nog steeds voor een camping Frankrijk als vakantiebestemming. Of je nu met je hele gezin, met (kleine) kinderen naar een camping Frankrijk gaat of alleen met je partner, het is er altijd weer genieten. Je kunt kiezen voor een kleinere camping Frankrijk of juist voor een grote camping, waar je ook naartoe gaat, er is altijd van alles te doen. Kies je voor een camping met een uitgebreid animatieprogramma of juist voor een camping waar helemaal niks wordt georganiseerd? Dat is helemaal aan jou!

Lekker genieten op een camping Frankrijk

Frankrijk is heel groot. En dat houdt in dat er veel campings te vinden zijn. Voor de ene camping moet je verder rijden dan voor de andere, maar het is altijd een goed idee om de reis aan te vangen. Je weet namelijk dat je op een camping Frankrijk weer helemaal tot rust komt én dat je er even helemaal uit bent. Even een week of twee, drie, niet meer aan je werk hoeven denken. Gewoon zwemmen, genieten en ontspannen!

Blijf je liever iets dichterbij?

Dan is een camping Luxemburg misschien een goed idee. Luxemburg wordt vooral gebruikt als land waar je door rijdt op weg naar andere landen. Maar waarom zou je daar niet op een camping gaan staan? Luxemburg is schitterend en heeft veel historie. Je kunt hier mooie kastelen bezoeken en heerlijk wandelen en fietsen. Heerlijk! Je kunt in Luxemburg prima uit de voeten met Frans en Duits, ik kan me zo voorstellen dat je Luxemburgs niet helemaal up to par is. Al zul je verrast zijn dat je in het Luxemburgs ook woorden uit het Duits en het Frans zult herkennen.

Ga je voor basic of voor luxe?

Wil je zelf met je tentje naar een camping, daar je tent opzetten en inrichten en hopen dat je niets vergeten bent? Of ga je voor een volledig ingerichte tent waarbij je alleen je persoonlijke bezittingen mee moet nemen. Denk dan aan (zwem)kleding, slaapspullen en je toiletartikelen? Een beetje luxe is eigenlijk wel zo fijn. Je bent dan nog steeds aan het kamperen, maar je auto is een stuk minder vol én je kunt je aanhanger thuislaten. Dat scheelt veel gedoe!

Blog delen:

Voor jou?

Meer van dit
Gerelateerd

Hoe organiseer je een brunch met vrienden aan huis?

Brunchen is een geweldige manier om samen te genieten...

Vijf tips bij het vissen!

Hier zijn vijf tips om u te helpen uw...

Oh nee; witte beestjes op je planten! Wat nu?

Je bent enorm gek op je plantjes en zorgt...

Pak je ruimte: blijf fietsen

Tijden veranderen, zeker als het gaat om hoe er...