Een nieuwe koets voor de deur

Datum:

Huisje, boompje, beestje. Dat is de standaard formule. Maar die formule is al eeuwenoud en de technologie is veranderd. Nu is het huisje, boompje, beestje, wagen. Want het rijtje is tegenwoordig pas compleet als er ook een auto voor de deur staat om makkelijk van A naar B mee te komen. In deze blog vertel ik je hoe je aan jouw nieuwe auto komt. Of het nu je eerste is of dat je op zoek bent naar een vervangend model. Lees je mee?

Wat wil je en waarom

Vaak hebben we wel een idee van wat we een mooie auto vinden. De kans is groot dat je hetzelfde soort iets zoekt wanneer je op het pand bent van een eigen auto vinden. Om überhaupt te kunnen zoeken, moet je weten wat je mooi vindt. Dus zoek op het internet naar auto’s en kijk wat voor specificaties en uiterlijkheden je aanspreken. Daarnaast is het goed om te weten waarvoor je precies een auto zoekt. Als het is omdat er gezinsuitbreiding onderweg is, moet je uiteraard wel een auto vinden die daarbij past. Een tweedeurs sportauto is dan leuk maar past niet bij de criteria.

Elektrisch of niet

Dan de vraag of je elektrisch wilt rijden of niet. Deze auto’s zijn vaak nieuwer en daardoor duurder. Daarnaast moet je de wagen wel vlakbij huis op kunnen laden maar het is een stuk beter voor het milieu en het kan op lange termijn ook schelen als het gaat om je portemonnee, je hoeft immers geen benzine meer te betalen.

Wat is je budget

Dan dat budget dus. Net zoals met een huis of een trouwjurk is het belangrijk om het budget vast te stellen voor je gaat kijken. Zo raak je niet weg van een auto die buiten je bereik ligt en krijg je meteen een beeld van wat er wél mogelijk is voor het geld dat jij te besteden hebt. Ga langs bij de autodealer van het merk dat jij mooi vindt of kijk alvast op internet.

Weg met het oude exemplaar

En je oude wagentje, als je die hebt, wat doe je daar mee? Verkopen natuurlijk! Verkoop je auto via de website osw.nl en krijg een eerlijk bedrag. Zij bieden de auto aan kopers aan en komen na aanmelding zo snel mogelijk bij je terug met een bod. Het kost je amper werk! En dat extra zakcentje kan je weer bij de financiering van je nieuwe wagen steken!

Blog delen:

Voor jou?

Meer van dit
Gerelateerd

De top 10 meest trendy gelpolishs van dit moment en waarom ze zo populair zijn

Gelpolish bestaat al geruime tijd, en ze blijven een...

Wat is een goede plek om te eten / uit te gaan tijdens het verblijf in utrecht?

Vind je het lastig om een goede plek te...

Wat zouden jonge kinderen het meest leuk vinden om tijdens hun reis te doen?

Reizen met jonge kinderen is vaak een uitdaging, maar...

Hoe richt jij jouw tuinhuis in?

Het hebben van een eigen tuinhuisje brengt vele voordelen...