Breda & Dordrecht: The place to be?

Datum:

Breda en Dordrecht, je moet niet gelijk denken aan een weekendje weg naar deze steden. Toch zijn er erg veel leuke dingen te doen, en bijzondere plekken om te overnachten, we vertellen het je in deze blog.

De leukste hotels in Dordrecht

Wilt u een weekend weg doorbrengen in een hotel dat dicht bij De Biesbosch ligt? Of bent u op doorreis en wilt u een hotel vlak bij de A1? Dan is Dordrecht een uitstekende stad om te overnachten, zeker omdat het erg betaalbaar is. Hotels in Dordrecht zijn er in alle soorten en maten, van hotels in het centrum met een wat duurdere prijs tot hotels gelegen naast de A16 voor de door- reiziger. Met een gemiddelde prijs van 110 euro is er voor iedereen wel een geschikt hotel te vinden voor uw gewenste prijsklasse. Bent u een echte natuurliefhebber dan is Stayokay Hostel Dordrecht de beste optie, dit is een hostel met een prijs voor 77 euro per nacht gelegen in het Bieschboschcentrum in Dordrecht. Voor de mensen die wat meer luxe van een hotel verwachten is Villa Augustus net buiten het centrum van Dordrecht een van de beste hotels in Dordrecht. Dit hotel heeft zeer mooie moestuintjes gelegen aan het hotel, en heeft een kasteelachtige uitstraling. Met ongeveer 3500 lovende recensies online is dit hotel niet te missen. Dus boek daarom zeker op tijd een kamer, want dit hotel is een van de meeste bezochten hotels van Dordrecht.

Breda: dingen om te doen en plaatsen voor overnachtingen

Als u op zoek bent naar een geweldige plek om te bezoeken binnen Nederland, dan is Noord-Holland zeker een aanrader. Breda is een van de leukste steden in Noord-Holland en heeft zoveel te bieden dat je nooit meer weg wilt. Een van de leukste dingen om te doen is het Kasteel van Breda bezoeken. Dit kasteel is zeer oud en behoort tot de best bewaarde kastelen van Nederland. Daarnaast zijn  het reptielenhuis De Aarde en het Stedelijk Museum in Breda ook zeer leuke dagactiviteiten. Breda biedt ook een breed assortiment aan hotels, met een breed verschil aan prijsklasse. Een van de goedkoopste hotels in het centrum is het Golden Tulip Keyser Breda Hotels. Met ongeveer 100 euro per nacht is dit een uitstekende keuze voor de mensen met een budget. Voor de mensen met een wat bredere portemonnee is Bliss Boutique Hotel de keuze. Dit is een van de Breda Hotels met de beste recensies, wat dus betekend dat je weekend zeker niet in duigen valt.

 

Blog delen:

Voor jou?

Meer van dit
Gerelateerd

Een gezellige eethoek creëren: hoe kies je de beste eetkamerstoelen voor jouw huis?

Het kiezen van de juiste eetkamerstoelen kan een wereld...

Wat is er nieuw in verpakkingen voor groothandels?

Verpakkingen spelen een cruciale rol binnen de groothandel. Ze...

Je linkbuilding strategie boosten? ontdek hulc, het platform voor duitsland!

Ben je op zoek naar een manier om je...

Inspiratie voor relatiegeschenken

Heb jij een liefdevolle partner? Dan is het natuurlijk...