Hoe richt ik een strandtent in?

Datum:

Open jij binnenkort een restaurant of een lounge aan het strand? Dan dient de inrichting natuurlijk wel bij de locatie te passen. Als dit niet het geval is, kan het voorkomen dat klanten zich niet tot jouw restaurant aangetrokken voelen. Om dit te voorkomen kun je werken met een strand thema. Nu je het thema hebt bepaald is het belangrijk om te kijken naar de geschikte kleuren en meubels. De kleuren spelen een grote rol bij het creëren van een mooi eindresultaat. 

Maak de lounge een lounge

Wil jij dat gasten heerlijk kunnen genieten van de zon met daar een lekkere cocktail bij? Ga dan voor houten strandstoelen. Een houten strandstoel past perfect bij het thema. Er zijn een aantal verschillende soorten kleuren en maten strandstoelen die je kunt kopen. Zo kun je gaan voor een neutrale kleur, maar je hebt ook de keuze om te kijken voor gezellige en sfeervolle kleuren. Zorg ervoor dat de kleuren van de strandstoelen passen in je kleurenpalet. Zo zal het een prachtig totaalplaatje worden!

Geschikte salontafels voor bij de strandstoelen

Nu je de leukste strandstoelen hebt gevonden, is het belangrijk om te kijken naar de salontafels. De tafel dient de juiste afmetingen te hebben, zodat de gasten makkelijk hun drankje kunnen laten rusten op de tafel. Als je de strandstoelen uit het interieur wilt laten springen, is het een aanrader om te kijken voor neutrale salontafels. Denk bijvoorbeeld aan een neutrale kleur. Ook bij de salontafel is het belangrijk dat de kleur binnen het kleurenpalet past. Zo creëer je namelijk een prettige sfeer binnen de lounge. 

Zorg voor meubilair wat lang mee gaat 

Als restaurant wil je natuurlijk niet dat de tafels en stoelen snel stuk gaan. Dit kost namelijk in de toekomst een fortuin om te vervangen. Als je dit niet wilt, is het verstandig om geschikt meubilair te vinden wat dus lang mee gaat. Heb jij witte salontafels gekocht? Dan kan het voorkomen dat er snel vieze vlekken op komen. Om je tafels zo lang mogelijk mooi te houden is het verstandig om te kijken voor gecoat tafellinnen. Deze tafellinnen beschermen de tafel, waardoor de tafels langer mee gaan. De tafellinnen kun je ook verkrijgen in verschillende kleuren. Zo kun je kijken voor bijpassende kleuren binnen het kleurenpalet. Zorg er ook voor dat je de juiste maat aankoopt. Zo kan de tafel netjes gestyled worden.

Blog delen:

Voor jou?

Meer van dit
Gerelateerd

Een gezellige eethoek creëren: hoe kies je de beste eetkamerstoelen voor jouw huis?

Het kiezen van de juiste eetkamerstoelen kan een wereld...

Wat is er nieuw in verpakkingen voor groothandels?

Verpakkingen spelen een cruciale rol binnen de groothandel. Ze...

Je linkbuilding strategie boosten? ontdek hulc, het platform voor duitsland!

Ben je op zoek naar een manier om je...

Inspiratie voor relatiegeschenken

Heb jij een liefdevolle partner? Dan is het natuurlijk...