Een container voor je restafval, het is mogelijk! 

Datum:

Heb jij ook zoveel last van restafval, terwijl je zo je best doet alle afval van elkaar te scheiden? Dit is niet eens heel gek, maar misschien kun je nog iets bewuster scheiden. We weten dat het moeilijk kan zijn afval van elkaar te scheiden, want laten we eerlijk zijn met al die verschillende soorten afval raak je best wel gemakkelijk in de war. Na het lezen van deze blog weet jij precies waarom een container voor je restafval zo handig is. We kunnen behoorlijk wat afval scheiden van elkaar, maar waar let je op bij het scheiden?

Het scheiden van afval

Wat een vervelend karwei is het scheiden van afval, maar dat hoeft helemaal geen behoorlijke klus te zijn. Begin als je start met het scheiden eens met een selectie maken, hierbij kun je denken aan papier, groen, plastic en restafval. We hebben voor het gemak de vier grootste categorieën gepakt. Papier, hier mag alles van papier in toegevoegd worden. Plastic daarentegen is iets lastiger, omdat niet alles van plastic in de afvalbak mag. Wel is het zo dat je plastic geschikt voor de plastic bak kunt herkennen aan een logo op de desbetreffende verpakking. In de groenbak mag je natuurlijk groen toevoegen, maar ook overgebleven etensresten mogen in de groenbak. Dan komen we nu bij het restafval, eigenlijk best wel gemakkelijk om te scheiden. Je mag alles wat je niet kunt scheiden van elkaar in de restafval bak deponeren. Hierbij kun je denken aan een gebroken glas, maar ook koffiecups en kapotte theedoeken. Wist je trouwens al dat het restafval verbrand wordt en daar energie uitgehaald wordt?

Een container huren voor restafval

Hoe kun je een restafval container huren? Eigenlijk is dat vrij simpel, je kunt een restafval container huren door een bedrijf in te schakelen die gespecialiseerd is in het verhuren van bakken. Voor een restafval container huren heb je een tweetal mogelijkheden, hiermee bedoelen we vooral de inhoud van die bakken. Een restafval container huren kan in de vorm van 240 liter of in de vorm van een grote metalen restafval container. Een grote metalen restafval container kun je huren in zevenhonderd liter tot wel zeventienhonderd liter. Dat wil zeggen dat jij voortaan niet meer na hoeft te denken of jij voldoende ruimte in de restafval container hebt. Door het scheiden van het afval ben jij erg goed met het milieu bezig en dat moedigen we natuurlijk allemaal aan.

Blog delen:

Voor jou?

Meer van dit
Gerelateerd

Wat is er nieuw in verpakkingen voor groothandels?

Verpakkingen spelen een cruciale rol binnen de groothandel. Ze...

Je linkbuilding strategie boosten? ontdek hulc, het platform voor duitsland!

Ben je op zoek naar een manier om je...

Inspiratie voor relatiegeschenken

Heb jij een liefdevolle partner? Dan is het natuurlijk...

Eufy beveiligingscamera’s

Veiligheid is een fundamentele behoefte voor iedereen, vooral als...