De top 10 meest trendy gelpolishs van dit moment en waarom ze zo populair zijn

Datum:

Gelpolish bestaat al geruime tijd, en ze blijven een van de populairste keuzes als het gaat om manicure en pedicure. Er zijn veel redenen waarom gelpolakken zo populair zijn, maar een van de belangrijkste redenen is dat ze een langdurige, hoogwaardige afwerking bieden die perfect is voor elke gelegenheid.

Hier zijn de top 10 meest trendy gelpolishes van dit moment:

 

1. OPI GelColor in Suzi & de 7 Dusseldorfs: Deze klassieke rode kleur is perfect voor elke gelegenheid, en het heeft een langhoudende formule waardoor je nagels er wekenlang fantastisch blijven uitzien.

2. Essie Gel Couture nagellak in Pink Diamonds: Deze prachtige roze nagellak is perfect voor een vrouwelijke en glamoureuze look. Het heeft een langdurige formule en is zeer gemakkelijk aan te brengen.

3. CND Vinylux Weekly Polish in Shellac: Dit is een langhoudende polish die perfect is voor degenen die een hoogwaardige, professionele afwerking willen. Het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en is zeer gemakkelijk aan te brengen.

4. Deborah Lippmann Gel Lab Pro Color in Lady Sings the Blues: Dit is een prachtige blauwe nagellak die perfect is voor een zomerse look. Het heeft een langdurige formule en is zeer gemakkelijk aan te brengen.

5. Sally Hansen Miracle Gel in Pink Blink: Dit is een prachtige roze nagellak die perfect is voor een lente- of zomerlook. Het heeft een langdurige formule en is zeer gemakkelijk aan te brengen.

6. Jamberry Nail Wraps in Midnight Muse: Deze wraps zijn perfect voor degenen die een langdurige, hoogwaardige afwerking willen. Ze zijn zeer gemakkelijk aan te brengen en zijn verkrijgbaar in veel verschillende ontwerpen.

7. China Glaze Nail Polish in Blueberry Hill: dat is perfect voor een zomerse look. Het heeft een langdurige formule en is zeer van toepassing.

8. Essie Gel Couture nagellak in Allure: Dit is een prachtige witte nagellak die perfect is voor een zomerse of bruidslook. Het heeft een langdurige formule en is zeer gemakkelijk aan te brengen.

9. OPI Nail Lacquer in Black Onyx: Dit is een klassieke zwarte nagellak die perfect is voor elke gelegenheid. Het heeft een langdurige formule en is zeer gemakkelijk aan te brengen.

10. Deborah Lippmann Gel Lab Pro Color in Disco Ball: Dit is een prachtige zilveren nagellak die perfect is voor een feestelijke of feestelijke look. Het heeft een langdurige formule en is zeer gemakkelijk aan te brengen.

Geintereseerd in verscillende gellak merken en gellak kleuren? De gellak van Pink Gellac bestaan uit een collectie topmerken die in no-time bij jou bezorgd zijn binnen een paar klikken. Bezoek snel de website door op de links te klikken!

Blog delen:

Voor jou?

Meer van dit
Gerelateerd

Hoe kan gehoorverlies onopgemerkt sociale relaties beïnvloeden?

Gehoorverlies kan sluipend zijn, en vaak merken mensen niet...

Ontdek de wonderen van verschillende detox sappen voor je gezondheid

Ben je op zoek naar een natuurlijke en gezonde...

Neem voor je kind een kinderkoffer mee op reis

Reizen met kinderen kan een spannende en uitdagende ervaring...

Ontdek de wereld van heerlijke kruiden online: smaakexplosies gegarandeerd!

De culinaire wereld is een schatkamer vol smaken en...