Een auto huren was nog nooit zo gemakkelijk

Datum:

In welke grote(re) stad in Nederland je ook woont, het is overal hetzelfde: problemen om een parkeerplek te vinden, een drama om überhaupt een parkeervergunning te krijgen en de wegen staan altijd vol met auto's. Hierdoor zijn steeds meer mensen er van overtuigd geraakt dat het hebben van een eigen auto niet meer nodig zou moeten zijn. Je kunt in de stad immers ook vaak goed uit de voeten op de fiets of in het openbaar vervoer. Toch is de drempel om de auto de deur uit te doen voor veel mensen nog hoog. Ze vinden een auto huren voor incidenteel gebruik, over het algemeen, teveel gedoe. Toch hoeft een auto huren geen enkel probleem op te leveren. Maak gebruik van Greenwheels!

Waarom die aversie tegen een auto huren?

Wanneer je een auto wilt huren en je hebt nog nooit van Greenwheels gehoord, dan kan het huren van een auto inderdaad veel gedoe geven. Je moet eerst telefonisch of online een autoverhuurbedrijf bij jou in de buurt vinden, daar contact mee opnemen en dan nog bij het autoverhuurbedrijf zien te komen. Eenmaal aangekomen bij dat autoverhuurbedrijf moet je eerst een stapel papierwerk invullen waar je U tegen zegt voor je de auto, eindelijk, meekrijgt. Bij Greenwheels vinden ze dat een auto huren niet zo moeilijk hoeft te zijn. En dat is ze heel duidelijk gelukt!

Huur een auto via Greenwheels, dat is gemakkelijk en snel

Met de Greenwheels app kun je heel gemakkelijk een auto huren, gewoon een auto die al bij jou in de buurt staat. Je kunt in de app precies zien welke auto voor welke termijn beschikbaar is. Je betaalt alleen voor de uren dat je de auto gebruikt en de kilometers die je maakt. Geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras. Alles is inbegrepen bij de vaste prijs. Wil je een auto huren Rotterdam, in Amsterdam of in Maastricht, het kan allemaal!

Werk mee aan een beter milieu met Greenwheels

Door gebruik te maken van een van de vele Greenwheels deelauto's die in veel plaatsen in Nederland staan, werk je ook nog eens mee aan een beter milieu. Wist je dat iedere deelauto tot maar liefst 11 particuliere auto's kan vervangen? Door samen met je buren of buurtgenoten gebruik te maken van één auto spaar je heel wat parkeerplekken uit. En het mooiste? De deelauto van Greenwheels heeft een eigen parkeerplek, je hoeft dus geen geld in de meter te doen! 

Blog delen:

Voor jou?

Meer van dit
Gerelateerd

Een gezellige eethoek creëren: hoe kies je de beste eetkamerstoelen voor jouw huis?

Het kiezen van de juiste eetkamerstoelen kan een wereld...

Wat is er nieuw in verpakkingen voor groothandels?

Verpakkingen spelen een cruciale rol binnen de groothandel. Ze...

Je linkbuilding strategie boosten? ontdek hulc, het platform voor duitsland!

Ben je op zoek naar een manier om je...

Inspiratie voor relatiegeschenken

Heb jij een liefdevolle partner? Dan is het natuurlijk...