Een heftruck occasion is beter voor je portemonnee

Datum:

De aanschaf van een nieuwe heftruck kan flink in de papieren lopen. Natuurlijk zet je geld apart om in je bedrijf te kunnen investeren, maar wat nu als je onverwacht op zoek moet naar een andere heftruck? Bijvoorbeeld omdat je huidige heftruck ermee is gestopt of als er onderdelen stuk zijn die je niet meer kunt vervangen. Dan moet je hals over kop op zoek naar een ander exemplaar. Het nadeel van een nieuwe heftruck is dat je altijd te maken hebt met een bepaalde levertijd. Ga je voor een heftruck occasion, dan heb je dat probleem niet. Een heftruck occasion heb je al snel op het terrein staan en zo'n heftruck occasion is nog goedkoper in de aanschaf ook.

Nog meer voordelen van een heftruck occasion

Een heftruck occasion is niet alleen veel beter voor je portemonnee bij aanschaf, ook de kosten voor de verzekering zullen flink lager uitvallen. Het is dan wel van belang dat al het onderhoud tijdig en volgens plan is gedaan. Een ander voordeel van een gebruikte heftruck is dat je zo meewerkt aan een beter milieu. Door te gaan voor een occasion hoeft er geen nieuw exemplaar gebouwd te worden en hoeven dus geen nieuwe grondstoffen te worden aangeboord. De heftruck occasion is dus een stuk duurzamer dan een nieuw exemplaar.

Welke heftruck heb je nodig?

Heb je een heftruck nodig voor in je magazijn? Dan is het van belang dat deze goed hoog kan reiken en toch heel stabiel blijft. Is de heftruck bedoeld om buiten vachtwagens te laden en te lossen? Dan is het vooral van belang dat de heftruck extra zwaar kan tillen. Heb je lange lepels nodig of heb je genoeg aan de standaard maten? Het is maar net waarvoor je de heftruck gaat gebruiken. Online vind je alle soorten en maten heftrucks die je je maar kunt voorstellen.

Selecteer op wat voor jou van belang is

Ben je fan van een bepaald merk? Dan kun je op zoek naar een heftruck van dat merk en alle andere heftrucks die worden aangeboden buiten beschouwing laten. Wil je een bepaald type of wil je gebruik maken van elektriciteit voor de aandrijving? Dan laat je alle andere types en brandstoffen buiten beschouwing. Het wordt je heel gemakkelijk gemaakt om precies die heftruck te vinden die jij nodig hebt. En dat is goed nieuws. Je hoeft dan niet al te lang te zoeken en je vindt alle heftrucks gewoon op één site.

Blog delen:

Voor jou?

Meer van dit
Gerelateerd

Een gezellige eethoek creëren: hoe kies je de beste eetkamerstoelen voor jouw huis?

Het kiezen van de juiste eetkamerstoelen kan een wereld...

Wat is er nieuw in verpakkingen voor groothandels?

Verpakkingen spelen een cruciale rol binnen de groothandel. Ze...

Je linkbuilding strategie boosten? ontdek hulc, het platform voor duitsland!

Ben je op zoek naar een manier om je...

Inspiratie voor relatiegeschenken

Heb jij een liefdevolle partner? Dan is het natuurlijk...