IMG_2509PJR.jpg

Zelfbouwers gezocht voor nieuw RTL programma

14 juni 2018

De Rotterdamsche Vastgoed Maatschappij (DRVM) heeft onlangs van de gemeente Rotterdam een voormalige school aan de Herman Costerstraat 24 gekocht in Rotterdam, Afrikaanderwijk. DRVM verbouwt deze voormalige school om naar zes woningen. Een ontwikkeling die de gemeente Rotterdam toejuicht, want er is veel vraag naar kluswoningen in Rotterdam. In het nieuwe televisieprogramma van RTL worden vanuit alle belangstellenden 6 potentiele kopers geselecteerd op basis van hun creatieve en originele verbouwplannen. Daarna gaan de nieuwe eigenaren zelf aan de slag om hun droomwensen te realiseren.

TV-opnames

De selectieprocedure maar ook de verbouwingen in het schoolgebouw worden gefilmd door cameraploegen die regelmatig aanwezig zijn. Zij filmen alle bouwontwikkelingen. Naast de ontwikkelingen in en rondom het gebouw wordt er een beeld neergezet van de in opkomst zijnde Afrikaanderwijk en de stad Rotterdam. Het kopen van 1 van de zes woningen verplicht tot deelname aan het televisieprogramma.

Planning

De opnames in en rondom de voormalige school starten ongeveer 1 juli 2018 en worden ruim een half jaar later afgerond. De presentatie van het RTL programma 'De Zelfbouwers' wordt verzorgd door Herman den Blijker en Olcay Gulsen.

Aanmelden

Belangstellenden voor het kopen van een kluswoning aan de Herman Costerstraat 24 in Rotterdam kunnen zich tot uiterlijk dinsdag 10 juli aanstaande aanmelden via www.rtl.nl/zelfbouwers

Bekijk hier de promo en meld je snel aan!