Grondherenstraat62Rotterdam-05.jpg

Start verkoop Grondherenstraat 62 in Charlois

19 juni 2018

Wonen in een voormalige school
Op 28 juni start de verkoop van de voormalige school aan de Grondherenstraat 62 in Charlois. Dit prachtige monumentale gebouw leent zich uitstekend voor een transformatie van school naar woningen. Cushman & Wakefield verzorgt de verkoop aan 1 partij. De partij die deze voormalige school koopt, verbouwt het naar minimaal 6 tot maximaal 10 woningen.

Kopersgroep vormen
Deze partij kan een ontwikkelaar zijn maar ook zeker een kopersgroep. Een kopersgroep van officieel verenigde Zelfbouwers. Je bent zelf verantwoordelijk voor de vorming van deze kopersgroep. Indien je niet voldoende mensen geïnteresseerd kunt krijgen in je eigen netwerk, kun je bijvoorbeeld tijdens de bezichtiging op 28 juni kennismaken met andere Zelfbouwers. Daar kun je proberen om samen een groep te vormen of je aan te sluiten bij een bestaande groep. Een kopersgroep dient zich officieel te verenigen door inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Bezichtiging
De informatiebijeenkomst van 28 juni wordt gehouden in de Veldacademie, Waalhaven Oostzijde 1 te Rotterdam en begint om 17.00 uur. Er is dan tevens de mogelijkheid om het pand te bezichtigen. Kom je naar de informatiebijeenkomst? Meld je dan aan via zelfbouw@rotterdam.nl

Bekijk hier de verkoopbrochure van de Grondherenstraat 62.