DSC_6574_web.jpg

Nesselande breidt verder uit

12 juni 2018

Aannemer De Vries en Verburg start met de bouw van BUSINESS LOFT op het bedrijventerrein Nesselande. De bouw start op 14 juni om 15:00 uur. De eerste koper van een unit slaat samen met de heer Schagen van BUSINESS LOFT de eerste paal.

BUSINESS LOFT is een verzamelcomplex van verschillende ondernemers. De units variëren in oppervlakte en zijn naar eigen inzicht in te delen. Het complex komt te liggen aan het Emmy van Leersumhof en Theodoor Colenbranderhof. De 15 units zijn allemaal verkocht.

De nieuwe units zijn door de Rotterdamse architect Tjeerd de Jong ontworpen. Hij maakt gebruikt van metselwerk in zwarte en grijze stenen en grote raampartijen. Door de prijsstelling en het aantrekkende economische klimaat waren alle units binnen korte tijd verkocht. Omdat de vraag vanuit de markt zo groot was, is de verkoop van de tweede fase op bedrijventerrein Nesselande inmiddels gestart.

Op bedrijventerrein Nesselande is er ruimte voor bedrijfsgebouwen, kleinschalige kantoorgebouwen, showrooms en perifere detailhandelsvestiging. Bedrijven tot en met categorie 3.2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten kunnen zich hier vestigen. Het bedrijventerrein is een duurzaam en ligt tussen de geluidswal lans de A20 en de woonwijk. Via het openbaar vervoer en de verbindingswegen is het bedrijventerrein goed te bereiken.

Meer informatie over bedrijventerrein Nesselande? Klik hier