Pak je ruimte

Weet je precies hoe jouw ideale huis eruit ziet, maar kun je het nergens vinden? Ben je eigenzinnig? Wil je anders wonen dan je buren? En houd je wel van een uitdaging? Dan is zelfbouwen iets voor jou! Bouw je ideale huis, helemaal zoals jij het hebben wilt, samen met je eigen team van architecten en aannemers. Of je nu kiest voor een villa op een vrije kavel of voor een klushuis, jij bepaalt het eindresultaat. Kies voor de vrijheid om je eigen weg te gaan en pak je ruimte!

Rotterdam Woonstad

Geen stad die zoveel ruimte biedt om je droomhuis te bouwen als Rotterdam. Een stad die constant verandert, beweegt en vernieuwt en waar je de meest bijzondere architectuur vindt. Een daadkrachtige broedplaats voor creatieve initiatieven, waar men niet bang is om kansen te grijpen en de handen vuil te maken. Rotterdam is een stad die wordt gebouwd door de Rotterdammers zelf. De ideale omgeving om ook aan jouw eigen droom te bouwen, op een leeg kavel, in een klushuis of een oud schoolgebouw.

mogelijkheden

Klushuis

jdg_15072014_Mathenesserdijk_D1A9203.jpg

Koop voor een aantrekkelijk bedrag een oud, karakteristiek pand en besteed de rest van je budget aan het realiseren van jouw ideale woning. Vides, loopbruggen of juist één grote loft. De mogelijkheden zijn eindeloos...

Klusgebouw

schoolJDG_21062014_DUYSTSTRAAT_D1A8471100914JPGJPG.JPG

Koop, samen met andere zelfbouwers, een oud schoolgebouw of monumentaal kantoorpand en verbouw deze tot droomwoningen. De indeling en de gedeelde ruimtes stem je af met de andere bewoners. Binnen deze nieuwe indeling realiseer je jouw ideale woning.

Kavel

jdg_25062014_pjr_16h_D1A1780.jpg

Ontwerp en bouw je eigen huis van de grond af aan. Door heel Rotterdam zijn stukken grond te koop, midden in de stad of  in het groen. Kies een locatie die bij je past, en vul deze precies zo in zoals jij het wilt hebben, van de eerste steen tot het laatste lichtknopje.

Stadskavel

Urban-Split-Level-House-by-Qb-design-1.jpg

Ontwerp en bouw je eigen woning als onderdeel van een rij woningen op je eigen kavel. De

maximale afmetingen zijn bepaald, daarbinnen is veel vrijheid om de woning zo te ontwerpen

en in te delen zoals jij wil.

Groepskavel

0505_PAN_02.jpg

Koop, samen met andere zelfbouwers, een stuk grond en bouw hierop woningen. De indeling

en de gedeelde ruimtes stem je af met de andere bewoners. Binnen deze nieuwe indeling

realiseer je jouw ideale woning